Categories

Entrada publicada a:

divendres, 11 de febrer de 2011

Premi a un documental realitzat per l’Hospital Clínic

Videomed2010

El documental d’Ana Plaza Analgèsia i anestèsia en el part, produït i dirigit per l’Imma Grau del Servei d’Audiovisuals de la Direcció de Comunicació Corporativa de l’Hospital Clínic, ha estat premiat al Videomed 2010, el certamen internacional de cinema mèdic, en la categoria de Salut en la dona. Programes per i sobre dones.

El Certamen internacional de cinema mèdic, salut i telemedicina Videomed , és un certamen de produccions audiovisuals i cinematogràfiques de caràcter mèdic amb un enfocament general respecte a tot allò relacionat amb les cures per a la salut i un enfocament particular dirigit a les noves tecnologies de la comunicació, la informàtica i la relació de la informàtica amb la imatge mèdica, amb una confluència comuna en la telemedicina.

Aquest certamen neix a Badajoz, Espanya, el 1985, amb el suport i patrocini de la Diputació de Badajoz, que actualment presideix la Fundació Videomed, institució sense ànim de lucre que aglutina altres institucions: la Conselleria de Sanitat, la Conselleria d’Educació, l’Ajuntament de Badajoz, la Universitat d’Extremadura i el Col·legi de Metges de Badajoz, que en garanteixen el desenvolupament i activitats.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.