Categories

Entrada publicada a:

divendres, 11 de febrer de 2011

Premi Esteve al Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte

fotogrup21
El Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte en el qual participen l’Hospital Clínic, l’Hospital del Mar i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, ha estat guardonat en la IV Edició dels Premis Esteve “Units per la Atenció”, en la categoria de Millor Iniciativa Institucional de l’Àrea Farmacèutica. El lliurament dels guardons va tenir lloc ahir dijous a València, i va estar presidit per la ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín. Durant la gala es van atorgar quatre premis, que consten d’una dotació de 15.000 euros, així com el lliurament d’una escultura de bronze del prestigiós escultor Marcel Martí.

Els Premis Esteve, que es celebren biennalment, estan organitzats per Esteve en col·laboració amb l’Organització Mèdica Col·legial (OMC) i el Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics (CGCOF). Aquesta iniciativa va néixer amb l’objectiu de promoure les iniciatives destinades a impulsar projectes que millorin l’atenció i la comunicació amb els pacients.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.