Categories

Entrada publicada a:

divendres, 18 de febrer de 2011

Conveni per implementar una nova eina de gestió de la seguretat clínica

Gestió de la seguretat clínica

L’Hospital Clínic de Barcelona suma esforços amb Antares Consulting i The Patient Safety Company (TPSC) per implementar i millorar un sistema informatitzat de gestió de riscos clínics. Aquest sistema, que lliga amb una cultura de seguretat molt arrelada al centre hospitalari, permetrà la notificació i registre d’incidències per part dels professionals, així com una anàlisi exhaustiva que faciliti la implementació de solucions. A la signatura de l’acord hi van assistir el Sr. Eduard Portella i el Sr. Ladislao Honrubia, el Sr. Johnny Sijm, deTPSC i per part de l’Hospital Clínic el Dr. Raimon Belenes, Conseller Delegat, el Dr. Josep Brugada, Director mèdic, i el Dr. Antoni Trilla, director de Qualitat i Seguretat Clínica.

Aquesta iniciativa es canalitza a través de la Direcció de Qualitat i Seguretat Clínica amb la finalitat d’establir les bases sobre les que es recolzaran la resta d’estratègies en matèria de seguretat del pacient. A través d’aquesta col·laboració s’establirà un flux de millora continuada i aprenentatge que augmentin les cotes de seguretat sanitària i la satisfacció del usuaris.

Gestió de la seguretat clínica

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.