Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 22 de febrer de 2011

Concert solidari pels malalts de Crohn

crohn_bloc

Aquesta nit se celebra “Crohn-Ik“, un concert en favor dels afectats per la malaltia de Crohn. Serà a la sala Luz de Gas, i tots els fons recaptats seran destinats a la recerca de tractaments per la malaltia a la Fundació de l’Hospital Clínic.

A les 20:00h Bruno Oro presentarà l’esdeveniment, que comptarà amb les actuacions de la banda del cuiner Sergi Arola, el periodista i showman Manel Fuentes i La Vella Dixieland, Gerard Quintana, Sidonie Dj Set Axel Pi, Carlos Cros + Axel Pi + Jesús Serra (Sidonie) i La Legendaria Familia Stinson, que a més cedirà els drets de la seva última cançó, escrita per a l’ocasió, a la investigació de la malaltia. El futbolista Gerard Piqué, Marc Coma, Roser Capdevila o les bandes Sidonie i Pereza també han donat suport de diferents maneres.

El concert ha estat iniciativa de Tania Tubau, una pacient de Crohn de 21 anys, per aconseguir fons i donar a conèixer la malaltia, que pateixen unes 60.000 persones a Espanya, però que és pràcticament desconeguda, i per a la qual no es té cura actualment . El preu de les entrades serà de 15 euros i es podran adquirir a la taquilla de la mateixa sala o la bestreta en Bjewells, Autoescola Munta, Banq Banq Tatoo i en 3 Food People & Music. A més, es poden realitzar aportacions al compte corrent de La Caixa 2100-3042-13-2200527728.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.