Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 22 de febrer de 2011

Adelaida Zabalegui nomenada membre del Consell de The European Academy of Nursing Science

partner_pictureAdelaida Zabalegui, directora d’Infermeria de l’Hospital Clínic, va ser elegida per unanimitat com a membre de la Junta per formar part del Consell de The European Academy of Nursing Science (EANS), per als propers tres anys. L’Acadèmia Europea de Ciències de la Infermeria és un òrgan independent, els membres de la qual han fet contribucions significatives a l’avanç de la ciència de la infermeria a Europa. L’Acadèmia va néixer el 1998 amb l’objectiu de desenvolupar i promoure el coneixement en la ciència d’infermeria i reconèixer la recerca i l’èxit acadèmic en la recerca de l’excel·lència.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.