Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 11 de gener de 2011

Que corri la sang!

medium_maratobcniniesta_editora_10_50_12La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat. Es calcula que una de cada 10 persones que entra a l’hospital necessitarà una transfusió sanguínia. Sobre aquesta premisa, Barcelona celebra la Marató de Donació de Sang 2011, que porta per lema “Que corri la sang”. La trobada tindrà lloc els propers 14 i 15 de gener a l’Edifici de les Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107), on es celebraran diverses activitats, es regalaran samarretes i esportistes de renom firmaran autògrafs. Aquells qui estigueu interessats també podeu acostar-vos als centres fixos de donació de l’Hospital Clínic, Vall d’Hebron i Sant Pau. L’objectiu de la Marató d’enguany, que organitzen el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Barcelona i Creu Roja, és aconseguir unes 1.500 donacions.

Malgrat els avenços mèdics i tecnològics, ara per ara, la sang no es pot fabricar i tan sols es pot obtenir de les donacions altruistes de les persones. Per poder donar sang cal: tenir més de 18 anys, pesar 50 quilos o més i en cas de ser dona, no estar embarassada. També us volem recordar que no cal estar en dejú.

L’horari serà de 10 a 21 hores, i qui ho prefereixi pot reservar plaça per donar sang a l’adreça: quecorrilasang.org.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.