Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 31 de gener de 2011

Primera Reunió del Departament de Bioestadística i Gestió de Dades de CAIBER

foto-bloc_caiberpg1
L’Hospital Clínic de Barcelona ha acollit la I Reunió de Bioestadística i gestors de dades de la Plataforma Espanyola d’Assaigs Clínics (CAIBER). Aquest esdeveniment és el tret de sortida de l’activitat en l’àrea de Bioestadística i Gestió de Dades de CAIBER, un òrgan de recent creació amb la missió de reforçar i estandarditzar les accions en aquest camp en els assaigs clínics promoguts o participats per CAIBER.

En la reunió s’han tractat temes com la implicació d’aquests professionals en els diferents procediments dels assaigs clínics, així com la normativa vigent al respecte i les eines informàtiques més eficaces. L’objectiu d’aquest grup és oferir una ajuda eficaç i professionalitzada a l’investigador per a facilitar la seva tasca i aportar així major valor als diferents assaigs clínics i, per tant, participar directament en la millora de qualitat de vida dels pacients. En aquest esdeveniment han participat al voltant de 50 estadístics i gestors de dades provinents dels 40 centres que conformen la xarxa de centres assistencials i hospitalaris d’excel·lència de CAIBER.

El Dr. Ferran Torres, coordinador de l’àrea de Bioestadística de CAIBER i responsable de la mateixa àrea a l’Hospital Clínic, i José Ríos, bioestadístic del mateix centre hospitalari, han estat les persones encarregades de liderar aquest primer projecte, que suposa la posada en marxa d’un grup funcional imprescindible i de gran envergadura dins de la Plataforma Espanyola d’Assaigs Clínics, i que s’uneix al de Suport Metodològic -també de recent creació- i al d’Operacions Clíniques.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.