Categories

Entrada publicada a:

divendres, 28 de gener de 2011

El Pare Noel també passa pel Clínic

Voluntaris

La passada nit de Nadal els pacients ingressats de l’Hospital Clínic, Barnaclínic i la Maternitat, varen rebre un obsequi. Els nens ingressats a psiquiatria infantil també varen rebre un regal especial. Voluntaris del centre, en coordinació amb la Direcció de Responsabilitat Social Corporativa, van preparar un total de 800 lots de Nadal. Els productes que els configuraven van ser donats de manera voluntària i gratuïta per part de 13 empreses que van respondre favorablement a la proposta de l’hospital.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest detall nadalenc, amb les empreses i els voluntaris que ho han fet possible al capdavant.

Logos

Alguns dels lots que es van repartir van ser:

Lot 1

Lot 2

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  , ,

  Els comentaris estan tancats.