Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 12 de gener de 2011

El Dr. Ignacio Conget i la Dra. Marga Giménez són els nous editors de la revista Avances en Diabetología

Avances en Diabetología

La revista Avances en Diabetología (AvD) és l’òrgan d’expressió de la Sociedad Española de Diabetes (SED). L’any 2011 comença una nova etapa amb el Dr. Ignacio Conget com a Editor en Cap i la Dra. Marga Giménez com a Editora Associada, dos professionals del Servei d’Endocrinologia de l’Hospital Clínic de Barcelona que al costat d’altres experts vetllaran per mantenir i augmentar la qualitat d’aquesta publicació. Per als propers anys l’Editorial Elsevier, amb la seva gran experiència i logística on-line, es farà càrrec de l’edició de la revista.

Per a aquesta nova etapa, el nou equip editor responsable de la revista i els membres de la Junta Directiva de la SED han considerat convenient donar un gir al contingut de la revista. L’objectiu prioritari és aconseguir la seva indexació en les bases de dades biomèdiques i, si és possible, l’obtenció de Factor d’Impacte en els propers anys. La consecució d’aquest objectiu passa indefectiblement per la publicació de treballs originals de qualitat després de la seva anònima i imparcial revisió.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.