Categories

Entrada publicada a:

divendres, 14 de gener de 2011

36.5, nou programa sobre salut de BTV

btv_bloc1
Barcelona TV ha estrenat aquesta temporada un nou magazine sobre salut, titulat 36.5, en referència a la temperatura ideal del nostre cos, i realitzat amb la col·laboració de l’Hospital Clínic i de tres hospitals més de Barcelona, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital del Mar i Hospital Vall d’Hebron. El programa, presentat pel Dr. Eduard Estivill cada dissabte al vespre (20:50h), fa un retrat setmanal d’una malaltia, com poden ser l’Alzheimer, la Lumbàlgia o la Obesitat, per conèixer a fons tot el que l’envolta: a qui afecta i de quina manera, com es tracta i com la podem prevenir. 36,5 neix amb vocació divulgativa i sensibilitzadora, i per això combina, amb un llenguatge didàctic i entenedor, la informació tècnica sobre la malaltia amb la vessant més humana que aporten els pacients.

Per a més informació us invitem a visitar el lloc web del programa.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.