Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 1 de desembre de 2010

Premi Dietista de l’any a l’equip de l’estudi PREDIMED que coordina l’Hospital Clínic de Barcelona

logo_v2_350pixelsEn el marc de les XIV Jornades Nacionals de Nutrició Pràctica, celebrades a Madrid la setmana passada, es va concedir el Premi Dietista de l’any 2010 a l’equip de dietistes de l’estudi PREDIMED, pel seu treball en l’àmbit de l’educació nutricional preventiva i terapèutica.

PREDIMED és un estudi prospectiu en el qual participa un equip multidisciplinari, format per 19 grups de recerca sobre nutrició i malaltia cardiovascular distribuïts en set comunitats autònomes. L’equip de l’estudi PREDIMED està coordinat des de l’Hospital Clínic – Universitat de Barcelona pel Dr. Ramon Estruch i participa també Ana Pérez-Heras, Dietista del Servei d’Endocrinologia de l’IMDIM.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Entrades relacionades

No hi ha cap entrada relacionada

Els comentaris estan tancats.