Categories

Entrada publicada a:

dijous, 2 de desembre de 2010

L’Atenció Primària s’apunta a la campanya solidària “Posa’t la gorra!”

La Asociación de Niños con Cáncer (AFANOC) celebra el próximo sábado 18 de diciembre en el Zoo de Barcelona la 10 ª edición del “Posa’t la Gorra!”, una fiesta infantil llena de talleres, actividades, obsequios y espectáculos, dirigida a sensibilizar la sociedad y dar a conocer la existencia del cáncer infantil, con el fin de normalizar la enfermed

cid_a0000_blocjpg
L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) celebra el proper dissabte 18 de desembre al Zoo de Barcelona la 10ª edició del “Posa’t la Gorra!“, una festa infantil plena de tallers, activitats, obsequis i espectacles, dirigida a sensibilitzar la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia. Des dels Centres d’Atenció Primària de Les Corts i de l’Eixample, s’han volgut sumar en aquesta iniciativa i per això també es vendran gorres i s’informarà a tots aquells que hi estigueu interessats.

A Espanya, cada any es diagnostiquen uns 1.350 nous casos de càncer a menors de 18 anys i a Catalunya són entre 160 i 180. La llarga durada i la duresa dels tractaments impliquen múltiples problemes a les famílies. Des del moment del diagnòstic s’obre un període d’incerteses i inquietuds que solament poden superar-se amb la solidaritat, la comprensió i el suport de tota la societat. AFANOC, formada per pares, mares, amics i familiars de nenes i nens afectats per aquesta malaltia, té com objectiu buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.