Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 1 de desembre de 2010

La Universitat Abat Oliba i el Clínic signen un acord de cooperació solidària

L’Hospital Clínic i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament en projectes, programes i activitats en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupamen_DSC5152
L’Hospital Clínic i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament en projectes, programes i activitats en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació al desenvolupament. Aquesta col·laboració s’iniciarà amb un projecte a les zones de Piura i Lima (Perú) per a la millora de les condicions de vida de la població, incidint en aspectes essencialment formatius i sanitaris. El conveni el van signar el passat dilluns 29 de novembre el Dr. Raimon Belenes, conseller delegat del Clínic i el Sr. Carlos Pérez del Valle, rector de la Universitat Abat Oliba CEU.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.