Categories

Entrada publicada a:

divendres, 17 de desembre de 2010

Envia un SMS contra la Sida

Fins al proper 7 de gener, enviant un SMS amb la paraula STOP al 27070 podreu col·laborar en la lluita contra la SidaSTOP 27070

L’HIVACAT i la Fundació FC Barcelona uneixen els seus esforços en la lluita contra la Sida. Una iniciativa que es desenvoluparà durant aquestes festes és la creació d’un canal d’allò més senzill per fer donatius:

Envia STOP al 27070

Fins al proper 7 de gener, enviant un SMS amb la paraula STOP al 27070 podreu col·laborar en la lluita contra la Sida. Cada SMS té un preu d’1,42 euros, IVA inclòs, i la Fundació FC Barcelona destinarà els fons recaptats a la investigació en aquesta matèria a través del programa HIVACAT. Aquest projecte es desenvolupa amb la col·laboració de Alvento Soluciones S.A.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.