Categories

Entrada publicada a:

divendres, 5 de novembre de 2010

Dr. Manel Santiñà nou Coordinador de la Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut

Manel_SantinyaLa Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut és una iniciativa vinculada a la xarxa internacional promoguda per la OMS. Des del mes de setembre el Dr. Manel Santiñà, de l’Hospital Clínic de Barcelona, és el nou Coordinador d’aquesta Xarxa Catalana, en substitució de la Dra. Cristina Iniesta.

L’OMS va promoure una xarxa internacional d’Hospitals promotors de la salut l’any 1992, per fomentar la millora de la qualitat assistencial, la coordinació entre els diferents àmbits i nivells i la participació en la sostenibilitat del medi ambient. Actualment els centres sanitaris no només curen processos aguts, sinó que cal que participin activament en la millora de la promoció de la salut amb recomanacions i estils de vida, degut a l’increment de les malalties cròniques, l’augment de pacients amb pluripatologia, el creixent consum de les aportacions sanitàries i el potencial risc dels treballadors de la salut.

Més informació sobre la xarxa al web del Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.