Categories

Entrada publicada a:

divendres, 5 de novembre de 2010

Èxit de participació de la jornada sobre alimentació saludable a Les Corts

alimentos2
Ahir dia 3 de novembre l’Ajuntament de les Corts va organitzar una jornada sobre alimentació saludable en el Centre Cívic Can Deu, amb la col·laboració dels Centres d’Atenció Primària Pedralbes-Les Corts, Montnegre i Les Corts i amb els diversos casals de gent gran del districte. La jornada, que va durar quatre hores, va constar d’una xerrada amb professionals sobre alimentació equilibrada, un esmorzar saludable, i tallers pràctics. El gran nombre d’assistents i la seva satisfacció en acabar va confirmar l’èxit de la jornada.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Els comentaris estan tancats.