Categories

Entrada publicada a:

divendres, 5 de novembre de 2010

Èxit de participació de la jornada sobre alimentació saludable a Les Corts

Ayer día 3 de noviembre el Ayuntamiento de Les Corts organizó una jornada sobre alimentación saludable en el Centro Cívico Can Deu de Les Coalimentos2
Ahir dia 3 de novembre l’Ajuntament de les Corts va organitzar una jornada sobre alimentació saludable en el Centre Cívic Can Deu, amb la col·laboració dels Centres d’Atenció Primària Pedralbes-Les Corts, Montnegre i Les Corts i amb els diversos casals de gent gran del districte. La jornada, que va durar quatre hores, va constar d’una xerrada amb professionals sobre alimentació equilibrada, un esmorzar saludable, i tallers pràctics. El gran nombre d’assistents i la seva satisfacció en acabar va confirmar l’èxit de la jornada.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.