Categories

Entrada publicada a:

dijous, 18 de novembre de 2010

El Clínic celebra la IV Jornada d’Infermeria

bloc1
El passat 16 de novembre es va celebrar la IV Jornada d’Infermeria Clínic, amb el lema “Avançant en el desenvolupament professional”. L’acte, que va tenir lloc a l’Auditori Esteve del Centre Esther Koplowitz, va ser un èxit tant d’assistència com de valoració dels continguts per part del públic i va comptar amb la participació de la consellera de Salut Marina Geli. La Jornada, de caràcter anual, estava dirigida a tot el personal del Departament d’Infermeria de l’Hospital i també va comptar amb la participació del personal d’infermeria dels Centres d’Atenció Primària Clínic i de la Maternitat.

bloc2L’objectiu de la jornada era donar a conèixer internament els nous escenaris en formació, recerca i innovació. Així, la Dra. Adelaida Zabalegui, directora d’Infermeria del Clínic, va ser l’encarregada d’inaugurar l’acte, acompanyada pel Dr. Raimon Belenes, conseller delegat, el Dr. Josep Maria Piqué, subdirector general i el Dr. Josep Brugada, director mèdic. A continuació el Dr. Jose Luis Medina, professor de la Facultat de pedagogia de la UB i Doctor per la Universitat de Columbia, va pronunciar la conferència inaugural titulada “Construcció del coneixement des de la pràctica reflexiva”, on va ressaltar la importància de la pràctica assistencial en la generació de coneixement. La segona part de la Jornada va consistir en tres taules rodones on es va parlar de formació, investigació i innovació assistencial. Finalment, la Consellera Marina Geli va concloure l’acte, posant èmfasi en la necessitat de donar visibilitat a la innovació i els avanços en infermeria.

Per tal de que tot el personal d’infermeria tingui a la seva disponibilitat les presentacions i conclusions de la jornada es penjarà un vídeo de la retransmissió de l’acte a la intranet.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.