Categories

Entrada publicada a:

divendres, 5 de novembre de 2010

El CAP Les Corts organitza caminades per a gent gran

Cada dimecres a les 11h, un grup de persones grans es troben a l’entrada del CAP Les Corts per passejar durant una hora pels voltants del barri, com el Monestir de Pedralbes o el Parc de Cervantenoticia-caminata
Cada dimecres a les 11h, un grup de persones grans es troben a l’entrada del CAP Les Corts  per passejar durant una hora pels voltants del barri, com el Monestir de Pedralbes o el Parc de Cervantes. Aquesta iniciativa pretén motivar als participants a caminar en grup, ja que en moltes ocasions son persones que viuen soles, i a la vegada, promoure estils de vida saludables entre la gent gran. Acompanyats per Marc Fortes, infermer del CAP i impulsor de l’activitat, no només passegen sinó que també parlen sobre hàbits saludables, com per exemple quina dieta han de seguir o quin exercici físic poden realitzar.  Animem als veïns de Les Corts a participar-hi!

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.