Categories

Entrada publicada a:

divendres, 10 de setembre de 2010

Renovació del conveni de col·laboració entre l’IDIBAPS i el CSIC

Conveni CSIC - IDIBAPS

Aquesta tarda s’ha signat el document que renova el marc de col·laboració entre el CSIC i l’IDIBAPS , a través de l’Institut d’Investigacions Biomediques de Barcelona (IIBB-CSIC). Han presidit l’acte Francisco Montero, Vicepresident d’Organització i Relacions Institucionals del CSIC, Joan Roca, Director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya i President de la Junta de Gobern de l’IDIBAPS, i Pastora Martínez, Gerent de la Fundació Clínic. Aquest acte és el primer d’aquestes característiques que se celebra a la Sala d’Actes del Centre d’Investigació Biomèdica Esther Koplowitz (CIBEK).

Conveni CSIC - IDIBAPS

Conveni CSIC - IDIBAPS

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.