Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 13 de setembre de 2010

L’exposició als productes químics de l’aigua de les piscines es relaciona amb possibles efectes en la salut

Piscina

Nedar en piscines cobertes tractades amb clor pot provocar efectes genotòxics (dany en l’ADN) així com efectes respiratoris. Així ho afirma un nou estudi publicat a la revista Environmental Health Perspectives (EHP), coordinat per investigadors del CREAL (Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental) i l’IMIM (Institut
de Recerca Hospital del Mar). En el projecte també han participat investigadors del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), de l’Hospital Clínic de Barcelona i de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) juntament amb científics dels EUA, Alemanya i Holanda.

Per a més informació: CREAL

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.