Categories

Entrada publicada a:

dijous, 30 de setembre de 2010

Es presenta la nova versió del llibre “Teo a la platja”

Presentaicó teo
Avui s’ha presentat a l’Hospital Clínic la nova versió del llibre “Teo a la Platja”, on els protagonistes segueixen hàbits saludables a l’hora de prendre el sol amb l’objectiu de donar bon exemple als més menuts. A l’acte hi han assistit el Conseller Delegat de l’Hospital Clínic, Dr. Raimon Belenes, i la Gerenta de l’Hospital, Sra. Anna Miró, entre d’altres dirigents de la casa i personal de la Unitat de Dermatologia. La Dra. Susana Puig i l’autora del TEO han explicat com es va posar en marxa aquest projecte. La Unitat de Melanoma de l’Hospital Clínic de Barcelona va proposar a l’Editorial Planeta actualitzar els continguts del llibre “En Teo a la platja”, per tal de promoure la prevenció a l’exposició al sol. La iniciativa s’ha pogut portar a terme gràcies a la participació i finançament de la Unitat de Melanoma, l’Institut Català d’Oncologia, el Departament de Salut i el d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i s’ha emmarcat en les polítiques de prevenció del càncer del Departament de Salut.

Més del 80% dels casos de càncer de pell es podrien prevenir evitant una exposició excessiva al sol, especialment durant la infantesa i l’adolescència. El melanoma és el càncer de pell més agressiu i està associat a episodis de cremades solars. És una malaltia poc freqüent però amb una morbiditat i una mortalitat elevades. Per això, és molt important que ja des de ben jove es tingui consciència sobre aquests efectes.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.