Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 6 de setembre de 2010

El Banc de Sang i Teixits ofereix un menú degustació a donants de sang

tinc-sang-de-sibarita-foto-3

El Banc de Sang i Teixits (BST) organitza la campanya “Tinc sang de Sibarita” amb l’objectiu de promoure l’alimentació equilibrada entre els donants de sang. Per això agrairà als donants el seu gest amb un tast de delicateses creat per cuiners de primera línea: Fermí Puig, Ada Parellada i Fabián Martín. Aquells que acudiu a donar sang els dies 14 o 15 de setembre a l’Hospital Clínic podreu provar el menú degustació preparat per Ada Parellada, xef del restaurant barceloní Semproniana. Per altra banda, els dies 8 i 9 de setembre Fermí Puig oferirà els seus plats a l’Hospital de Sant Pau, i Fabián Martín farà el mateix a l’Hospital de la Vall d’Hebrón els dies 21 i 22 d’aquest mes.  El refrigeri té la funció d’ajudar el donant a recuperar el volum sanguini perdut. Es recomana no acudir a donar sang en dejú i beure molt líquid després, intentant evitar les begudes calentes.

La campanya tindrà continuïtat amb altres cuiners de renom. Durant el proper mes d’octubre, Ferran Adrià també hi participarà junt amb la Fundació Alícia. “Ting sang de sibarita” és una iniciativa de la Fundació TheLoveComes per al Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de la cadena de gimnasos del Grup DiR i de la plataforma Donant 2.0.

A banda de les persones que s’acostin lliurement a la campanya, qui ho desitgi podrà
reservar plaça a través de l’adreça: http://www.tincsangde.org/sibarita/. Les inscripcions estan limitades a 100 per dia.

Us esperem al Banc de Sang i Teixits del Clínic (Villarroel 170, escalera 1-1ª planta).

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  1 Comentari

  1. pere

   buena y sabrosa iniciativa!