Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 22 de setembre de 2010

Bruno Sampaio, nou Adjunt a la Direcció de Barnaclínic

Barnaclínic compta amb la incorporació del Sr. Bruno Sampaio Reis, nou Adjunt a la Direcció General a càrrec de la Dra Cabrer. El Sr. Sampaio és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per l’Institut Superior de Gestae de Lisboa i MBA per ESADE Business School (Barcelona).Bruno Sampaio Reis_notiBarnaclínic estrena curs amb la incorporació de Bruno Sampaio Reis, nou Adjunt a la Direcció General. El Sr. Sampaio és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per l’Institut Superior de Gestae de Lisboa i MBA per ESADE Business School (Barcelona). D’altra banda, el 2003 es va incorporar a José de Mello Saúde, grup líder en prestació sanitària privada a Portugal, en el departament de Planificació Estratègica i PPP/PFI (Public-Private Partnerships/Project Finance Iniciatives). Posteriorment va arribar a assumir la Direcció Econòmico-Financera de José de Mello Residencias e Serviços (una unitat complementària al negoci de la sanitat dedicada a residències assistides per a majors) i, a continuació, va assumir responsabilitats com Adjunt al Director Econòmic-Financer de José de Mello Saúde, per a la vessant Corporativa i de negoci.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.