Categories

Entrada publicada a:

dijous, 23 de setembre de 2010

Barcelona i San Francisco s’agermanen

franciscog1572Barcelona i San Francisco s’han compromès, en un acord a cinc anys, a coordinar-se com a centres d’innovació, lideratge industrial i transformació social. En un acte celebrat el passat 20 de setembre, es va oficialitzar la signatura de l’acord, que suposarà la creació de delegacions amb la societat civil per posar en marxa projectes comuns. La signatura per part de l’alcalde de San Francisco, Gavin Newson, es va fer el passat 19 de juliol, en un acte similar a la ciutat californiana. Un dels projectes en cartera té com a protagonista l’Hospital Clínic, que actuarà com a partner sanitari i científic, amb projectes coordinats amb la University of California – San Francisco. El Clínic es posiciona així, com un centre de referència a Europa per emprendre projectes comuns amb els Estats Units. Altres projectes que destaquen son vincular la xarxa d’universitats de Califòrnia amb les universitats públiques catalanes, possibilitar un acord entre l’Òpera de San Francisco i el Liceu de Barcelona i coordinar actuacions entre els ports de les dues capitals.

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Entrades relacionades

No hi ha cap entrada relacionada

Els comentaris estan tancats.