Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 25 de agost de 2010

El Dr. Pablo Villoslada, al Comitè Editorial de la revista MS in focus

Pablo VillosladaLa Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple edita periòdicament la revista gratuïta MS in focus. Aquesta publicació està adreçada a pacients amb esclerosi múltiple, els seus cuidadors, personal sanitari i els grups de suport. Aquest any, el Dr. Pablo Villoslada, neuròleg de l’Hospital Clínic i cap de l’equip de recerca IDIBAPS Neuroimmunologia, ha entrat a formar part del comitè editorial d’aquesta iniciativa divulgativa.

Els continguts de la revista es poden consultar Online. En un dels exemplars de l’any 2008 s’hi va incloure una entrevista amb el Dr. Villoslada. Amb les seves aportacions ara espera ajudar a mantenir, o fins i tot millorar, el bon nivell divulgatiu de MS in focus.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.