Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 14 de juliol de 2010

La Primària es suma a la moda del Facebook

facebook-copia1L’equip d’infermeria del CAP Les Corts ha creat un grup de facebook anomenat “Infermeria Les Corts” amb l’objectiu de donar a conèixer als pacients esdeveniments i activitats relacionats amb la salut. És una pàgina oberta, dirigida principalment al col·lectiu participant del projecte d’autogestió professional GAPI. Amb menys d’una setmana de vida, ja ronden els 80 admiradors.

Des del grup d’infermeria GAPI creiem que les noves tecnologies son una eina bàsica i de futur en la comunicació amb el pacient” explica Marc Fortes, infermer que lidera la iniciativa. Notícies relacionades amb la salut, tallers organitzats pels infermers, recomanacions per gaudir d’una vida sana i activitats d’interès pels veïns del barri de Les Corts son algunes de les informacions que podreu trobar-hi.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.