Categories

Entrada publicada a:

dissabte, 3 de juliol de 2010

El Dr. Josep Brugada, nou Acadèmic Corresponent Honorari de la RAEM

El Dr. Josep Brugada, nou Acadèmic Corresponent Honorari de la RAEMEl Dr. Josep Brugada, cardiòleg, Màster en Direcció de Serveis Integrats de Salut, actual Director Mèdic de l’Hospital Clínic i professor del Departament de Medicina de la UB, va ser nomenat el passat 18 de juny Acadèmic Corresponent Honorari per la Junta General de la Reial Acadèmia Nacional de Medicina espanyola, en atenció als seus mèrits professionals.

El Dr. Brugada gaudeix d’un reconegut prestigi internacional en la seva especialitat, porta publicats més de 300 articles originals, i és membre de nombroses societats científiques. En recerca ha descrit, juntament amb els seus germans Pere i Ramon, una síndrome causant de mort sobtada coneguda en la literatura mèdica com a Síndrome Brugada.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.