Categories

Entrada publicada a:

divendres, 2 de juliol de 2010

Iª Cursa d’Orientació Hospital Clínic – Facultat de Medicina

Iª Cursa d'Orientació Hospital Clínic - Facultat de Medicina

El divendres 28 de maig va tenir lloc la Iª ‘Cursa d’Orientació Hospital Clínic – Facultat de Medicina’ en el marc de la campanya de promoció de l’ús de les escales entre el personal sanitari. La campanya la promou el Departament de Salut amb l’objectiu de sensibilitzar els treballadors sobre la importància de l’exercici físic per a la salut.

En aquesta primera edició van participar catorze equips, onze dels quals estaven formats per treballadors de Clínic: ‘Els Esmerilats’ de l’ICMDIM; ‘Les Granotes’, ‘Los Desorientados’ i ‘Els Ida de Boletus’, de la UASP; ‘Els Patolocos’ del CDB; ‘Las Positivas’ de l’ICMID; ‘Els Prevention’s Team’ del SPRL; ‘Oncologia Traslacional’ de l’IDIBAPS; els ‘No correm volem’ de l’ICEMEQ; els equips del CAPSE ‘Els Rossellons’ i ‘Tridente’, mentre que els altres tres equips els formaven estudiants de la Facultat de Medicina: ‘Els de 2º’, els ‘Triple Víric’, i el ‘Claire i Els Fentanilos’, aquests dos ultims equips formats per estudiants de 6è curs.

I Cursa Orientació SanitariaEl Club Európolis i l’UBAE, dues entitats esportives amb gran tradició a la ciutat de Barcelona, van col·laborar molt activament en la cursa amb oferint l’assistència d’un monitor esportiu pels atletes, una carpa on s’hi podia fer escalfament previ amb l’ajut d’uns quants aparells adients per a l’ocasió, i patrocinant els premis que es van entregar als guanyadors, així com diversos obsequis per a tots els participants.

Els guanyadors d’aquesta primera edició van ser els equips ‘Els Esmerilats’ i ‘Els de 2º’, amb una marca de 12 minuts, mentre que ‘Els Patolocos’ i ‘Les Granotes’ van quedar segons, amb 13 minuts. El Degà de la Facultat de Medicina, Dr. Cardellach; el Dr. Trilla, cap del servei de Medicina Preventiva; el Dr. Varela, cap del servei de Prevenció de Riscos Laborals, així com el president del Club Orientació Catalunya, Sr. Marc Ràfols i representants d’Európolis i UBAE, van ser els encarregats d’entregar els premis als guanyadors, en un acte que va tenir lloc el 16 de juny.

La celebració d’aquesta primera ‘Cursa d’Orientació Hospital Clínic – Facultat de Medicina’ és un fet positiu de promoció de la salut entre el personal i els pacients de l’Hospital Clínic, i és una bona i divertida ocasió de participar en activitats que fomenten el treball conjunt entre la Facultat de Medicina i l’Hospital Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.