Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 15 de juny de 2010

L’ONCE i l’Hospital Clínic col·laboren en la detecció i l’atenció de la discapacitat visual greu als nounats

L'ONCE i l'Hospital Clínic col·laboren en la detecció i l'atenció de la discapacitat visual greu als nounats.

Les dues entitats van signar el passat 11 de juny un conveni de col·laboració pel qual el personal tècnic del Servei d’Atenció Precoç del Centre de Recursos Educatius de l’ONCE a Barcelona participarà activament en l’atenció primerenca dels nounats atesos al servei de Neonatologia de l’Hospital Clínic que presentin una dificultat visual greu.

Mitjançant aquest conveni, que han signat per part de l’ONCE la Sra. Teresa Palahí, Delegada Territorial a Catalunya, i per part del Clínic el Dr. Raimon Belenes, Conseller Delegat, l’hospital posarà a disposició dels tècnics del Centre de Recursos Educatius de l’ONCE les seves instal·lacions per què aquests puguin prestar una atenció més personalitzada, ràpida i eficaç. En tots els casos, els tècnics de l’ONCE treballaran en estreta col·laboració amb els professionals mèdics i assistencials del Servei de Neonatologia de l’Hospital Clinic.

L’atenció conjunta entre els professionals de l’ONCE i del Clínic que estableix aquest conveni comptarà en cada cas amb el consentiment expres dels pares, mares o tutors legals dels nounats, consentiment que constarà degudament dins la història clínica del pacient.

A l’acte de la firma del conveni van assistir els representants de l’ONCE Sra. Teresa Palahi, Delegada Territorial, i el Sr. Manel Eiximeno, Director del Centre de Recursos Educatius (CRE). Per part del Clínic van estar presents, a més del Dr. Belenes, el Dr. Joan Balasch, Director del Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia (ICGON), el Dr. Josep Figueras, Cap del servei de Neonatologia; i el Dr. Francesc Botet, Cap de Secció de Neonatologia Perinatal, ambdós de l’ICGON.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.