Categories

Entrada publicada a:

divendres, 25 de juny de 2010

El Projecte IPA Obstetríca guanyador del I Concurs AUSAPE d’Iniciatives SOA

CRW_9521

El projecte IPA Obstetríca, desenvolupat per un equip multidisciplinari del Servei de Medicina Materno Fetal de l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia (ICGON) i de la Direcció de Sistemes d’Informació, conjuntament amb membres del partner tecnològic Accenture, ha estat el guanyador del I Concurs AUSAPE d’Iniciatives SOA, que va organitzar el VI Fòrum GT de l’Associació d’Usuaris SAP Espanya (AUSAPE) a València, els passats dies 1 i 2 de juny.

AUSAPE, en col·laboració amb SAP, atorga aquest reconeixement amb l’objectiu de reconèixer la innovació dels projectes que s’han estat duent a terme durant els tres últims anys al nostre país al voltant de l’adopció de l’Arquitectura Orientada a Serveis (SOA). El projecte IPA Obstrética ha permès el registre de la informació assistencial obstrética en format únic (electrònic).

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.