Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 10 de maig de 2010

Sessió informativa sobre el pla estratègic 2010-2013

Sessió informativa sobre el pla estratègic 2010-2013

El dimecres 5 de maig va tenir lloc, a l’Aula 2 de la Facultat de Medicina de la UB, una jornada informativa al quadre directiu de l’Hospital per informar dels avenços i les premises sota les quals s’està elaborant el nou Pla Estratègic 2010-2013, i per explicar la metodologia de treball que s’està utilitzant per a la seva construcció.

Un moment de la sessió informativaVa obrir la sessió el Dr. Raimon Belenes, conseller delegat i director general de l’hospital, amb una breu introducció on va exposar els objectius de la jornada i va fer un balanç general del pla. A continuació es va entrar en el tema principal de la sessió, mitjançant un apropament en tres blocs principals: estratègia (Departament de Salut, Catsalut, altres institucions), a càrrec del Dr. Josep M. Piqué, subdirector general; assistència (instituts, qualitat, innovació, relacions amb la UB), per part del Dr. Josep Brugada, director mèdic de l’hospital; i serveis transversals (comunicació, serveis generals, sistemes d’informació) per en David Font, director d’Oganització i Planificació.

Al seu torn, la gerent del Clínic, Anna Miró, va tractar del grup d’empreses vinculades i la seva ordenació, mentre que la Dra. Adelaida Zabalegui, directora d’Infermeria, va intervenir amb una exposició sobre els reptes amb què s’enfronta d’aquest col·lectiu.

Com a cloenda de la jornada, Josep Roca, sumiller i propietari del restaurant El Celler de Can Roca juntament amb els seus germans Joan i Jordi, va parlar de El camí cap a l’excel·lència, il·lustrant als presents sobre els valors i l’esforç que han impulsat a aquest restaurant a estar dins del grup dels 50 millors del món.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.