Categories

Entrada publicada a:

diumenge, 9 de maig de 2010

Segon comunicat mèdic oficial sobre l’estat del Rei Juan Carlos

Comunicat mèdic oficial emès el 9 de maig a les 19:40 hores:Des de l’últim comunicat mèdic, l’evolució clínica de SM el Rei ha estat totalment satisfactòria.Ha passat una nit tranquila descansant.Al llarg del matí ha estat unes hores assegut i per la tarda s’ha llevat i ha caminat uns minuts.Durant el dia ha rebut visites familiars i institucionals.S’ha progressat cap a una dieta normal que ha tol·lerat sense dificultat, per la qual cosa s’ha retirat la serumteràpia, mantenint-se l’analgèsia habitual en aquests tipus d’intervencions quirúrgiques.Continúa realitzant exercicis de fisioteràpia respiratòria segons el previst.El proper comunicat mèdic s’emetrà, excepte novetat, en 24 hores.Signen el comunicat: Doctor Laureano Molins – Doctor Avelino Barros

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.