Categories

Entrada publicada a:

divendres, 28 de maig de 2010

Professionals del CAP Les Corts es manifesten contra les mesures del Govern per reduir el dèficit públic

Professionals del CAP Les Corts es manifesten contra les mesures del Govern per reduir el dèficit públic

Metges, infermeres i administratius del CAP Les Corts es van sumar ahir a la concentració convocada per Metges de Catalunya i pel Sindicat d’Infermeria de Catalunya (SATSE), per protestar contra les mesures per reduir el dèficit públic dels governs català i espanyol. Uns 35 treballadors d’aquest centre, vinculat a l’Hospital Clínic de Barcelona, van fer una aturada de 15 minuts a les 12 del migdia a les portes del seu lloc de treball, sota el lema “La salut no es rebaixa. Menys retallades i millor gestió”. A més de nombrosos centres d’atenció primària de tota Catalunya, es van sumar a la protesta professionals dels hospitals de la xarxa sanitària pública, com l’hospital Joan XXIII a Tarragona, o l’Hospital del Mar a Barcelona.

Per a més informació podeu accedir a la web de Metges de Catalunya.

Per accedir al manifest que es va llegir ahir durant les protestes, podeu fer click aquí.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.