Categories

Entrada publicada a:

divendres, 28 de maig de 2010

Primera cursa d’orientació a l’Hospital Clínic

Foto aèria

Avui l’Hospital Clínic i la Facultat de Medicina es vestixen d’esport per a córrer la primera cursa d’orientació, amb el patrocini dels centres esportius UBAE i Europolis, McNeil, Pfizer i Novartis, i amb el suport, col·laboració i assessorament del Club Orientació Catalunya (COC). Les instal·lacions es converteixen per un dia en un circuit d’orientació on els equips hauran de recórrer i marcar tots els punts de control sobre el mapa en el menor temps possible.

En el marc de la campanya de promoció de l’exercici físic que des de fa temps desenvolupa l’Hospital Clínic, es va decidir organitzar una cursa on els treballadors poguessin participar de forma divertida en aquesta tasca. L’esport és un hàbit saludable necessari per a tothom. Hi ha moltes maneres de practicar-lo, fins i tot a la vida quotidiana com, per exemple, caminant més o pujant més escales. Les curses d’orientació, doncs, esdevenen una manera diferent de fer exercici, combinant esport i estratègia, on cadascú marca el seu propi circuit i ritme.

La primera cursa d’orientació de l’Hospital Clínic es posa en marxa a les 10 del matí al Corredor Nord de l’Hospital Clínic, on el centre esportiu UBAE ubicarà una carpa per als participants. Els equips, compostos per tres persones, començaran la cursa des de la línia de sortida només amb l’ajut d’un mapa que indicarà les pistes a seguir per a localitzar els punts de control. Des d’aquí, s’anirà donant sortida als grups en intervals de dos a tres minuts.

Al final de la cursa es revisaran els punts de control marcats al mapa i els temps totals que els equips han necessitat per acabar el circuit. Els grups que aconsegueixin completar totes les marques en el menor temps seran premiats amb entrades lliures als centres esportius que han patrocinat la cursa.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.