Categories

Entrada publicada a:

dijous, 27 de maig de 2010

Gran èxit d’assistència a la I Reunió de familiars i pacients amb la Unitat de Neuroimmunologia-Esclerosi Múltiple

Gran èxit de la I Reunió d'afectats i familiars amb la Unitat de Neuroimmunologia-Esclerosi Múltiple

Amb motiu del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple (EM), es va celebrar el dia 26 de maig a l’Hospital Clínic la I Reunió de familiars i pacients amb la Unitat de Neuroimmunologia-Esclerosi Múltiple. L’acte va consistir en unes xerrades multidisciplinars sobre les implicacions de la malaltia que van anar a càrrec del Dr. Pablo Villoslada, del Servei de Neurologia del Clínic i cap de l’equip IDIBAPS de Neuroimmunologia, que va parlar sobre l’epidemiologia de l’esclerosi múltiple; el Dr. Albert Saiz, del mateix Servei de Neurologia, que va tractar el tema de les teràpies actuals i futures per a la malaltia; el Dr. Agustín Franco, de l’Institut Clínic de Nefrologia i Urologia, que va parlar sobre els trastorns urològics relacionats amb l’EM; i la Dra. Eva Baillés, investigadors de l’IDIBAPS, que va tractar del aspectes psiquiàtrics i psicològics relacionats amb aquesta patologia. La sala d’actes de l’Hospital es va omplir amb la nombrosa presència d’afectats i familiars d’afectats d’EM, fent d’aquesta I Reunió una jornada força exitosa.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.