Categories

Entrada publicada a:

divendres, 14 de maig de 2010

Global Talent potencia la Setmana de Recerca i Divulgació Oncològica

Global Talent

Global Talent, diari digital de ciència i innovació, promou una microsite de seguiment informatiu de la primera Setmana Internacional per a la Recerca Oncològica, que se celebrarà a Barcelona del 17 al 21 de maig. Aquesta trobada divulgativa, organitzada per Talència, Fundació La Marató de TV3, Obra Social Fundació La Caixa i la New York Academy of Sciences (NYAS), pretén acostar a tothom els darrers avenços en la recerca del càncer i la medicina personalitzada.

Com a media partner d’aquest esdeveniment d’àmbit internacional, Global Talent s’encarregarà de la cobertura mediàtica de la trobada per mitjà de reportatges, entrevistes, resums diaris, retransmissions en directe amb vídeo streaming i altres recursos en línia. Visita el nou microsite que per seguir els moments clau de la setmana.

Barcelona es converteix, doncs, en l’epicentre de la recerca oncològica a nivell mundial, a través de grans actes relacionats amb la recerca internacional sobre el càncer i la divulgació científica: El XI Simpòsium de la Fundació La Marató de TV3; els primers Premis Talència Divulga, organitzats per Talència, institució que fomenta la recerca a Catalunya; la conferència “Cap a la medicina personalitzada del càncer”, promoguda per Talència, la New York Academy of Sciences (NYAS) i Obra Social de Fundació La Caixa; i la conferència magistral “Objectiu prioritari: les bases genètiques del càncer”, de J. Michael Bishop, premi Novel de Medicina 1989.

Global Talent és una plataforma digital posada en marxa per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) amb el recolzament del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya (DIUE). Amb un format de diari digital, Global Talent és la primera gran iniciativa divulgadora de la ciència emmarcada en l’esperit del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI). El seu objectiu és fer arribar a la societat catalana la transcendència de la investigació i la innovació per al país i, alhora, projectar internacionalment el sistema català d’R+D+i.

Per a seguir tots els actes visita Divulgació i Recerca Oncològica.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.