Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 19 de maig de 2010

L’estada del Rei a l’Hospital Clínic, en imatges

Estada del Rei al Clínic

Durant uns pocs dies del mes de maig, a l’Hospital Clínic vàrem tenir un pacient molt especial ingressat a les nostres dependències: el Rei Joan Carles I. El fet que Sa Majestat, a instàncies del Dr. Laureano Molins, Cap del servei de Cirurgia Toràcica de l’Institut Clínic del Tòrax,  hagi escollit el nostre centre per a la seva intervenció quirúrgica, és per a nosaltres un motiu d’orgull i fa palesa l’alta qualitat que gaudeix la sanitat pública al nostre país.

La estancia del Rey en el Clínic, en imágenesAquells dies van ser molt intensos, informativament parlant. Nombrosos mitjans de comunicació es van aplegar ben aviat als voltants de l’Hospital per poder saber de primera ma les informacions sobre l’evolució de l’estat de salut del Rei, per estar presents en l’arribada i en la sortida de les visites familiars i institucionals que SM va rebre mentre va ser pacient del Clínic, per captar les declaracions de la família reial i de les institucions i per informar de tot això a la resta de ciutadans.

Els components del nostre servei d’Audiovisuals no podia ser menys, i van cobrir les notícies com un periodista  més. Oferim aquí el resultat del seu treball en imatges:

Fotografies en format pdf

Imatges de vídeo:

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.