Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 18 de maig de 2010

Es celebra la XVII edició de la Cursa Atlètica de la Sanitat

D'esquerra a dreta, en David Garcia, Gemma Salmerón, Merche Laborda (Relacions Públiques) i l'Anna Vilella
El passat dissabte 14 de maig va tenir lloc la XVII Cursa Atlètica de la Sanitat Catalana que com cada any organitza l’Hospital Trias i Pujol i que es desenvolupa als voltants d’aquest centre, en un recorregut de 10km bastant exigents format per terreny muntanyós, camp i terreny mixte d’asfalt i muntanya, y que aquest any es va veure dificultat per la mala meteorologia que va fer al llarg del matí. La cursa va començar a les 12:30h i tenia 1 hora i 15 minuts de durada, temps reglamentari per a classificar-se.

Com a representants de l’Hospital Clínic hi va participar l’equip femení format per Gemma Salmeron i Anna Vilella, i l’equip masculí format per David García i German Kreis. Gemma Salmerón va quedar en 3er lloc en la categoria de veteranes, amb un temps de 49’02”, mentre que l’Anna Vilella va ser 7a. i accesis en la categoria de majors de 45 anys, amb un temps de 51,52′. En masculins, en David García va quedar 29è en la categoria absoluta masculina, amb un temps de 45’39”, 47’46” 10 posicions per davant de German Kreis. La classificació i els temps de tots els participants d’enguany es poden consultar aquí.

Al finalitzar la cursa es va oferir un aperitiu al vestíbul de centre, per tot seguit fer l’entrega dels premis als guanyadors i guanyadores de les diferents categories.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.