dimarts, 20 de abril de 2010

Pablo Pluvinet segueix corrent contra l’ictus cerebral

Pablo Pluvinet

“Córrer una marató no significa ser un heroi. És un repte molt important, però qualsevol persona que s’entreni, es cuidi i, sobretot, que s’ho proposi, pot fer-ho”. D’aquesta manera Pablo Pluvinet, “l’Arquitecte de la Marató”, responia a Justo Molinero al Qui és qui?, el programa d’entrevistes de TELETAXI TV. El periodista, interessat per l’estil de vida dels maratonians, va repassar la particular història de Pablo Pluvinet, un exemple d’il·lusió, superació i solidaritat.

Després de patir un aneurisma cerebral al 2003, Pablo Pluvinet es va marcar durant la seva recuperació el repte d’estendre la cultura de l’esport i la salud com estil de vida. Amb aquesta filosofia va posar en marxa el projecte solidari “Corre por tus venas”, amb la meta de recaptar fons per a la recerca i tractament de les malalties cereborvasculars que desenvolupa l’IDIBAPS, a través de l’equip d’Isquèmia cerebral: estudis clínics i experimentals. Els donatius es canalitzen a través de la Fundació Clínic, vinculada a l’IDIBAPS i a l’Hospital Clínic.

Amb la suspensió de la Marató de Barcelona 2005, Pablo Pluvinet va entrar a formar part de l’equip encarregat de dissenyar el nou circuit, en el que segueix treballant per a millorar cada carrera i aconseguir la millor marató possible. Després de córrer la New York City Marathon i culminar l’èxit personal, aquest maratonià posa la seva il·lusió en seguir corrent i en projectes solidaris a través del Blog de Pablo Pluvinet.

Podeu veure l’entrevista completa de Justo Molinero a Pablo Pluvinet:

Tots els donatius són importants.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.