Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 19 de abril de 2010

L’Hospital Clínic és referent en comunicació sanitària 2.0 segons Dow Jones Med Lab

Dow Jones Med Lab, empresa de referència internacional en anàlisi de mitjans i tecnologia, posa de relleu al seu blog, Connecting Communicators to the Conversation, la importància dels nous canals de comunicació al sector sanitari, prenent com a exemple l’Hospital Clínic de Barcelona.

La comunicació al sector sanitari s’esfronta a la transformació dels mitjans de comunicació social. La Web 2.0 ha obert nous canals d’informació que permeten una comunicació d’impacte, directa, immediata i de transparència. Les xarxes socials com Facebook, Twitter o YouTube ocupen un lloc cada vegada més important dins dels plans de comunicació de les institucions i empreses sanitàries. L’Hospital Clínic de Barcelona ha adaptat progressivament aquestes eines de comunicació, amb l’objectiu de garantir continguts de qualitat tant als pacients com als professionals de la salut.

A través del blog i les webs institucionals, l’Hospital Clínic ofereix tota la informació d’interès pels usuaris, comptant, a més, amb un canal YouTube, per als continguts multimèdia, i Twitter, una nova manera de compartir els missatges publicats. LinkedIn i Facebook són dues vies més de comunicació interessants per a la difusió, tot i que un dels reptes principals de l’Hospital Clínic és ForumClínic, un fòrum obert per a les consultes dels pacients.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.