dimecres, 14 de abril de 2010

El Dr. Pedro Alonso, guardonat amb la Medalla Narcís Monturiol al mèrit científic

El Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha entregat avui dimecres dia 14 d’abril la Medalla Narcís Monturiol 2009 al Dr. Pedro L. Alonso, en una cerimònia que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat. El jurat ha destacat la contribució del Dr. Alonso a la solució dels grans problemes de salut global, amb un marcat èmfasi en els països en vies de desenvolupament.El Dr. Pedro L. Alonso

El Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha entregat avui dimecres 14 d’abril la Medalla Narcís Monturiol 2009 al Dr. Pedro L. Alonso, cap del Servei de Medicina Tropical i Salut Internacional de l’Hospital Clínic de Barcelona-IDIBAPS i director del Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB), en una cerimònia que ha tingut lloc al Palau de la Generalitat.  El jurat que ha atorgat aquesta medalla ha destacat la contribució del Dr. Alonso a la solució dels grans problemes de salut global, amb un marcat èmfasi en els països en vies de desenvolupament.

Els guardons Narcís Monturiol van ser instaurats per la Generalitat el 1982 com a reconeixement del mèrit científic i tecnològic de persones i entitats que han contribuit de manera destacada al desenvolupament de la ciència i la tecnologia a Catalunya. En l’edició 2009, a la qual hi ha assistit també el comissionat per a Universitats i Recerca, Joan Majó, i el director general de Recerca, Joan Roca, s’ha reconegut la tasca d’un total de 13 investigadors de diferents disciplines vinculats a universitats catalanes i de 3 entitats de tot l’àmbit català.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.