Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 9 de març de 2010

Un Clínic diferent

L’acostumada imatge d’una Barcelona asolellada per aquesta època va donar pas ahir dilluns a una ciutat coberta per la neu. Feia bastants anys que al cap i casal no nevava d’una forma tant abundant; per aquest motiu, van ser moltes les persones que van sortir amb la seva càmara de fotos o el mòbil i van captar imatges de la ciutat des dels carrers o des dels balcons i terrats, imatges moltes d’elles per compartir amb familiars i amics.

El fotògraf de l’Hospital Clínic va voler també aprofitar aquesta meteorologia tan atípica a casa nostra per treure unes imatges del centre que són ben diferents de les habituals. Nosaltres les volem compartir des d’aqui amb tots els amics del Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.