Categories

Entrada publicada a:

dijous, 4 de febrer de 2010

Anna Miró reb el premi CIRE

Anna Miró reb el premi CIRE 2010Anna Miró, gerent de l’Hospital Clínic, va rebre de mans de la consellera de Justícia Montserrat Tura, el premi CIRE en la categoria de Personalitats, en un acte que va tenir lloc el passat 1 de febrer a Barcelona. Aquest premi, que enguany celebra la seva quarta edició, s’otorga, com a reconeixement i agraïment pel seu suport, a les empreses i les personalitats que més han col·laborat en el compliment de la missió de l’entitat. El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció a Catalunya (CIRE) és una empresa pública adscrita al Departament de Justícia que s’ocupa, mitjançant el treball productiu i la formació professional, de la reinserció sòciolaboral de les persones privades de llibertat que estan internes a les presons catalanes. Enguany han estat premiades en aquesta categoria, a més de la Sra. Miró, David Zaragoza (Clece), Ferran Amat (Vinçon), Jaume Mangues (Arcasa), Mercedes Martinez (Àrea d’Obres i Projectes del Departament de la Vicepresidència), Núria Ivern (Subdirecció General de Construccions Escolars del Departament d’Educació), Pilar Díaz (alcaldessa de l’Ajuntament d’Esplugues), Ramon Sancliment (Elepunt) i Vicenç Abellan (Departament d’Educació a Tarragona).

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.