Categories

Entrada publicada a:

dijous, 21 de gener de 2010

El “Projecte Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra”, amb participació del Clínic, guardonat en els Premis FAD 2010

El “Projecte Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra” en el qual participen, entre d’altres centres, l’Hospital Clínic, Gesclínic i CAPSE (Consorci d’Atenció Primària de Salut de l’Eixample), ha estat guardonat amb el Premi Avedis Donabedian a l’”Excel·lència en qualitat en la integració assistencial 2010

fad4
El “Projecte Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra” en el qual participen, entre d’altres centres, l’Hospital Clínic, Gesclínic i CAPSE (Consorci d’Atenció Primària de Salut de l’Eixample), ha estat guardonat amb el Premi Avedis Donabedian a l’”Excel·lència en qualitat en la integració assistencial 2010″. Els Premis a la Qualitat en Sanitat de la Fundació Avedis Donabedian (FAD) tenen l’objectiu de distingir a aquelles institucions que tenen un Pla de Qualitat com a mitjà d’excel·lència i que poden demostrar els resultats aconseguits en termes de millora de l’assistència i la satisfacció dels usuaris. L’acte, celebrat el passat 13 de gener al Palau de la Música Catalana, va ser presidit per la consellera de Salut de la Generalitat.

L’objectiu del projecte premiat és oferir una atenció integral de salut, en el marc territorial de Barcelona Esquerra, amb el reforç dels llaços de coordinació en l’àmbit d’Atenció Primària – Atenció Especialitzada i la interrelació amb l’atenció sociosanitària, de salut mental i salut pública. La participació i implicació de l’Hospital Clínic en el projecte és molt significativa, tant de l’equip directiu en els òrgans de direcció com de molts professionals en grups de treball per millorar el procés assistencial entre nivells i institucions i en la pràctica diària d’atenció al pacient.
El premi el va recollir el Dr. Xavier Altimiras, Director de l’Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra del Consorci Sanitari de Barcelona i membre de la Comissió Permanent del Comitè d’Atenció Integral de Salut Barcelona Esquerra (CAISS-BE).

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  , ,

  Els comentaris estan tancats.