Categories

Entrada publicada a:

divendres, 18 de desembre de 2009

El Clínic participa en la creació de la Xarxa d’Entitats Gestores de la Investigació Clínica Hospitalària

El Clínic participa en la creación de la Red de Entidades Gestoras de la Investigación Clínica Hospitalaria

L’Hospital Clínic de Barcelona participa en la Xarxa d’Entitats Gestores de la Investigació Clínica Hospitalària i Biosanitària (REGIC), la primera associació nacional d’hospitals i entitats gestores de la investigació clínica hospitalària i biosanitària. Aquesta associació, vicepresidida per l’Hospital Clínic i presidida per l’Hospital La Fe de València, està constituïda per 18 importants centres hospitalaris i de recerca del sistema sanitari espanyol.

L’Associació REGIC neix per al foment de la cultura i col·laboració mútua en matèria de R+D+i sanitària, creant un fòrum per compartir formació i experiència en transferència tecnològica des de l’entorn hospitalari. Així mateix, té com a objectiu constituir-se en un interlocutor qualificat amb l’Administració i els agents del sector productiu i empresarial.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.