Categories

Entrada publicada a:

dissabte, 14 de novembre de 2009

Els Premis UNICEF 2009 atorguen el Premi a la Trajectòria Personal al Dr. Pedro Alonso

UNICEF, atorga el Premi a la Trajectòria Personal al Dr Pedro Alonso, per la seva lluita permanent contra les malalties relacionades amb la pobresa, en l’acte celbrado el 13 de novembre a MadridDr. Pedro Alonso (foto: Rosmi Duaso)UNICEF reconeix amb els seus Premis 2009 la contribució de 15 persones i institucions a la defensa dels drets dels infants. En l’acte celebrat el passat 13 de novembre a CaixaForum Madrid el Dr. Pedro Alonso, de l’Hospital Clínic de Barcelona, va recollir el Premi a la Trajectòria Personal per la seva lluita i recerca permanent contra les malalties relacionades amb la pobresa, especialment la malària.

El Dr. Pedro Alonso és actualment el Director del Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB), Cap del Servei de Medicina Tropical i Salut Internacional de l’Hospital Clínic de Barcelona, i Fundador i Co-director del Centre d’Investigació de Salut de Manhiça (Moçambic).

Els Premis UNICEF-Comitè Espanyol reconeixen la tasca social i humana de persones, organitzacions i institucions que col·laboren de manera significativa en la defensa dels drets de la infància. Els guardonats de l’edició d’enguany han estat, entre d’altres, Casa Àfrica, Frédéric Oumar Kanouté o Joaquín Lavado, Quino.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.