Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 4 de novembre de 2009

Pacients amb leucèmia expliquen els seus plans de futur al bloc “Cuéntanos tu plan”

Blog "Cuéntanos tu plan"

El blog “Cuéntanos tu plan” de la Fundació Josep Carreras per a la Lluita contra la Leucèmia ha arribat a les 20.000 visites de pacients, familiars i usuaris. “Cuéntanos tu plan” és una iniciativa de la Fundació Josep Carreras, en la qual pacients i expacients de leucèmia i d’altres malalties hematològiques expliquen les seves il.lusions i els seus plans de futur, amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre aquestes malalties.

Segons dades de la Fundació Josep Carreras, cada any 4.000 persones emmalalteixen de leucèmia a Espanya. Tenir un pla de futur, una il.lusió per la qual lluitar, és un dels principals al.licients que ajuda aquestes persones a plantar cara a la malaltia i a sortir endavant. Plans com passejar pel parc amb una néta, estudiar medicina, viatjar a Austràlia, crear un projecte empresarial, ser professora de pintura, anar a Eurodisney o, simplement com explica l’ Ana, “viure el dia a dia sense metes a llarg termini, vivint cada dia com un nou repte”. Aquestes són algunes de les il.lusions que les persones amb leucèmia lluiten per fer realitat.

La Fundació Josep Carreras reclama a través d’aquest blog més recursos per investigació científica amb l’objectiu d’ aconseguir, algun dia, eradicar aquestes malalties. La Fundació treballa en quatre grans àrees d’activitat: la recerca de donants voluntaris de medul.la òssia, la investigació científica, el suport per a la millora de les infraestructures hospitalàries i els serveis socials per a pacients.

Per a més informació:
http://www.cuentanostuplancontralaleucemia.blogspot.com/
www.fcarreras.org

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.