Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 16 de novembre de 2009

Comença la campanya de vacunació de la grip pandèmica al Clínic

Comença la campanya de vacunació de la grip pandèmica al ClínicComença la campanya de vacunació de la grip pandèmica al Clínic Avui dilluns 16 de novembre a l’Hospital Clínic s’inicia la campanya de vacunació de la grip pandèmica A(H1N1), coordinada per la Unitat de Salut Laboral del centre. L’atenció i la vacunació a tots els treballadors i treballadores que vulguin apropar-se a aquesta Unitat es farà de forma ininterrompuda en horari de dilluns a divendres de 8h a 17h. Així mateix, per facilitar la vacunació de la grip pandèmica al personal que treballa en unitats d’alt risc, hi ha previst el funcionament d’una unitat mòbil de vacunació seguint el següent calendari:

Seu Hospital Clínic

Dimarts 17 de novembre de 2009: UVIR, Cirurgia Toràcica, AVI, UCI Hepàtica, Unitat Coronària, Urgències i UCI Quirúrgica.

Dimecres 18 de novembre de 2009: Pneumologia, Malalties Infeccioses, Diàlisi, Oncologia, Hematologia, UCI Cardíaca i Toràcica, Àrea Quirúrgica, UCI de Nefrologia, Urgències carrer València.

Seu Maternitat

Divendres 20 de novembre de 2009 y dilluns vint-i-tres de novembre de 2009.

La Unitat de Salut Laboral posa també  aquesta unitat mòbil a disposició dels treballadors d’una mateixa àrea que estiguin interessats en ser vacunats al mateix lloc de treball. Per demanar aquest servei només cal posar-se en contacte amb la Unitat de Salut Laboral.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.