Categories

Entrada publicada a:

dijous, 29 de octubre de 2009

Reconstrucció de la Sala d’Urologia

20091021Urologia

Amb la voluntat d’oferir millor qualitat de servei als pacients de l’Hospital Clínic, s’ha dut a terme una reforma integral de la Sala d’Urologia. Partint del mateix espai i mantenint la mateixa capacitat de pacients, els objectius de la reforma s’han concentrat bàsicament en:

  • Dotar la unitat de la infraestructura necessària, actualitzant-la i adaptant-la a la normativa i estàndards actuals
  • Millorar la confortabilitat del pacient i dels professionals de la unitat, que va més enllà dels aspectes purament estètics (acabats, mobiliari nou, lavabos adaptats amb persones amb dificultats de mobilitat, etc), amb un sistema de climatització més eficient i introducció d’algunes innovacions com la possibilitat de comunicació bidireccional entre pacient i infermera.

El trasllat de la posició del control d’infermeria, de l’entrada al centre de la sala, és un altre dels elements que afavoreix una àgil atenció al pacient.

Més fotografies de la nova Sala d’Urologia

20091021Urologia4

20091021Urologia3

20091021Urologia2

Comparteix aquesta entrada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • E-mail this story to a friend!
  • LinkedIn
  • Technorati
  • TwitThis
  • Meneame
  • StumbleUpon

Entrades relacionades

No hi ha cap entrada relacionada

Els comentaris estan tancats.