Categories

Entrada publicada a:

dijous, 8 de octubre de 2009

Més de 300.000 persones ja s’han vacunat contra la grip estacional a Catalunya

Vacunació Grip Estacional

La campanya de vacunació contra la grip estacional s’està desenvolupant sense incidències i amb un ritme constant. Fins al 5 d’octubre s’han administrat més de 359.771 dosis als centres de vacunació de Catalunya, segons ha informat el Departament de Salut.

La vacunació antigripal s’adreça especialment a les persones de 60 anys o més, les internades en institucions, les que pateixen malalties pulmonars i cardíaques cròniques, les diabètiques, les que tenen malalties renals, les embarassades i les immunodeprimides. També es recomana la vacunació a les persones que poden transmetre la grip a aquests grups de risc i a les que treballen en serveis essencials a la comunitat. La vacuna antigripal és la millor mesura per prevenir tant la grip com les seves complicacions. Les vacunes actuals són molt purificades i quasi no produeixen reaccions locals ni generals.

El Departament de Salut vol recordar, però, que la vacuna contra la grip estacional no protegeix de la grip pandèmica pel virus A(H1N1). La data d’inici de la campanya de vacunació contra la grip pel virus A(H1N1) la determinarà la Comissió de Salut Pública del Ministerio de Sanidad.

Més informació: Departament de Salut

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.